QA Engineer (61668628)

Job type:
permanent
Start date:
asap
Duration:
24 months
From:
InGoedeBanen
Location:
Amsterdam
Published at:
03/19/2016
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1094823

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Als QA Engineer houd je jezelf bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de geleverde software, of de software die nog in ontwikkeling is. In samenwerking met de Testcoördinator maak je je sterk voor het professionaliseren van het Quality Assurance proces, zodat optimale efficiëntie en voortvarendheid worden bereikt. In je functie ben je niet alleen bezig met testen, maar probeer je ook het hele software ontwikkelproces te begrijpen en snap je hoe jouw werkzaamheden bijdragen aan de doelstellingen van het gehele bedrijf.

Binnen deze functie is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je weet dingen direct, maar tegelijkertijd ook subtiel te brengen. Je bent georganiseerd en werkt accuraat om zo de software te onderwerpen aan jouw kritische visie. Je streeft ernaar om op een slimme en snelle manier de applicaties zo optimaal mogelijk te maken. Je meest belangrijke taak is het ontwerpen en onderhouden van verschillende regressietests.

Binnen je functie zul je veel samenwerken met je manager en stel je samen de maatstaven op voor het beoordelen van de projecten en testresultaten. Verder is het belangrijk dat je veel afweet van een op object georiënteerde programmeertaal. Daarnaast is het ook van belang dat je kennis hebt van verschillende test frameworks om zo de ontwikkelaars te kunnen ondersteunen bij het ontwerpen van gangbare tests.