IT Incident Manager

Antwerpen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Als IT incident manager maak je deel uit van het team van operationeel beheerders dat de service operations manager ondersteunt bij het operationele beheer van de banksystemen en werkplekken. Je hebt in deze boeiende rol de eindverantwoordelijkheid over een aantal van de ITIL-processen, m.n. het change & service management (incident & request fulfilment), en je fungeert als back-up voor je medebeheerders.
Responsibilities IT Incident manager:
Je adviseert de proces- en projectteams en regelt de nodige ondersteuningsprocedures.
Je bewaakt de naleving en continue verbetering van de toegewezen processen, zowel intern als bij de leveranciers. Zo wordt de beschikbaarheid van de beheerde systemen en applicaties maximaal gegarandeerd.
Je zorgt voor documentatie van alle kennis ter ondersteuning van de processen bij de lancering van de toepassing zodat eventuele toekomstige incidenten op een efficiënte, kwalitatieve en transparante manier vastgesteld en opgelost worden.
Je coördineert en communiceert de werkzaamheden van het oplosteam bij implementatie van een service request of incidentoplossing.
Je identificeert opportuniteiten en werkt verbetervoorstellen uit aangaande de processen met input van alle stakeholders, analyses en ervaringen om de geleverde service te laten beantwoorden aan het niveau zoals vooropgesteld door de organisatie.
Je bouwt en onderhoudt een stabiele relatie en communicatiestructuur met de interne en externe stakeholders.
Je staat in voor de informatiedeling, analyses en rapporten van relevante resultaten, ontwikkelingen en prognoses, zodat het management kan bijsturen waar nodig.
Je staat in voor de opbouw, het onderhoud en het uitwisselen van relevante ontwikkelingen in het eigen domein om zo bij te dragen tot de ontwikkeling en professionalisering van de teamleden.
Technical skills IT Incident manager:
Je behaalde een bachelordiploma in een ICT-gerelateerde richting.
Je hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.
Kennis van ITIL en monitoringtools is een pluspunt.
Je communicatievaardigheid, doorzettingsvermogen, cliëntgerichtheid en uitgesproken interesse voor technische support zijn de troeven die wij zoeken.
Je bent een problem solver, kortom, je bent een 'doener'!
Je hebt goede organisatorische en analytische skills.
Je bent geboeid door het coördineren en opvolgen van incidenten.
Je werkt zelfstandig en bent niet bang om beslissingen te nemen.
Je bent flexibel en stressbestendig.
Je bent een echte teamspeler.
Start date
n.a
From
Brainbridge
Published at
05.04.2016
Project ID:
1104263
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register