Senior IT Security Specialist (CISSP, Agile/Scrum) (273787274)

Zwolle  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Gezocht: Senior IT Security Specialist (CISSP, Agile/Scrum) te Zwolle

Wie zijn wij?

Door het leveren van perfecte IT-dienstverlening is de afdeling IT van doorslaggevend belang voor het succes van de onderneming.
Dit kan het succesvol realiseren van een groot project zijn en ook de kwaliteit van ondersteuning van bijvoorbeeld de werkplekken draagt direct bij aan de beleving van onze klanten en medewerkers. IT maakt een aanzienlijk deel uit van de bedrijfskosten en bepaalt met haar kostenniveau mede de prijs van onze producten en het rendement dat wij behalen. Kostenreductie en standaardisatie dragen daarom bij aan een perfecte dienstverlening.

De IT-afdeling van onze relatie bestaat uit 6 afdelingen:

  • De Afdeling Strategie is het “geweten” van de organisatie. Verantwoordelijk voor (enterprise)architectuur & innovatie, security en compliance;
  • Vier Businessteams: Verzekeringen, Marketing & Verkoop, Bedrijfsondersteuning en Advies & Bemiddeling. Deze op Agile en DevOps gebaseerde teams zijn end-to-end verantwoordelijk voor het realiseren van veranderingen en het garanderen van de continuïteit van dienstverlening voor onze businesspartners;
  • Afdeling Services & Infra: Verantwoordelijk voor de generieke IT faciliteiten voor onze medewerkers: Werkplek, Netwerk, Telefonie, Datacenter en Procesmanagement;
  • Het businessteam Services & Infra is (o.a.) verantwoordelijk voor het leveren, in stand houden , onderhouden en vernieuwen van infrastructuur rondom de informatie en communicatietechnologie, zoals werkplek, telefonie, server en netwerk.

De uitdaging
Als Senior IT Security Specialist maak je onderdeel uit van het Business team Services & Infra. Jij bent dé technisch specialist in het beveiligen van onze infrastructuur tegen interne en externe bedreigingen en gesprekspartner voor verschillende stakeholders, bijvoorbeeld de gebruikers, product owners, technisch applicatie beheerders en leveranciers. Als Security specialist ben je verantwoordelijk voor het bedenken en realiseren van de technologie achter de informatiebeveiliging van werkplekken, servers, netwerk en cloud oplossingen. Daarnaast werk je nauw samen met IT Strategie rondom thema’s als security, beleid en awareness binnen de organisatie.

In jouw rol van senior IT security specialist ben je verantwoordelijk voor het monitoren van security rapporten met behulp van tooling (SIEM/IDS systemen). Als Senior IT Security Specialist word je ingezet op jouw kennis, kunde en vaardigheden. Daarnaast ben je bereid jezelf blijvend verder te ontwikkelen, met name op het gebied van aanval- en penetratietesten, vulnerabilityscanning en threatintelligence.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Published at
04.12.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1681822
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register