QESH medewerker,logistiek (M/V), Born (45392164)

Born  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Een van mijn relaties, een van 's werelds grootste non-asset based supply chain management bedrijven, ontwerpt en implementeert vooraanstaande oplossingen voor grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen.

Zij zijn op korte termijn op zoek naar een QESH medewerker,logistiek (M/V), Born


Als QESH medewerker,logistiek (M/V), Born ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en registreren van QESH (Quality, Environment, Safety & Health) activiteiten binnen het cluster, het uitvoeren en bewaken van het veiligheids- en kwaliteitbeleid en het signaleren van afwijkingen. Je registreert en lost operationele issues met betrekking tot de veiligheid op. Je bent in staat hieruit patronen en trends af te leiden en hier een analyse op uit te voeren, je adviseert over te nemen maatregelen en je bent in staat om in projectverband het voortouw te nemen en mensen van verschillende afdelingen mee te nemen in de oplossingsrichting.

Ze zoeken echt een hands on iemand die ook beslissingen durft te nemen als preventieadviseur. Ook rigoureuze beslissingen durf je te nemen. Als jjij denk dat de hele productie stil gelegd dient te worden dan moet je dit gewoon doen. Hij of zij moet een luis in de pels zijn en de vinger soms op de zere plek kunnen leggen. Je bent dus van nature kritisch maar weet dit goed te verwoorden richting de interne organisatie. Een confrontatie aangaan hoort daar (soms) ook bij. Je bent in staat om doordacht plannen te ontwikkelen die betrekking hebben op het warehouse in Born.

Communicatie richting hoger management ben je gewend en je weet huin wensen weer goed te vertalen richting je eigen werkveld.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
01.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
957583
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register