Customer service medewerker, Nuth, Franstalig (47705364)

Job type:
on-site
Start:
asap
Duration:
36 months
From:
InGoedeBanen
Place:
Nuth
Date:
09/05/2015
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
979186

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Voor 1 van mijn relaties in Zuid Limburg ben ik op zoek naar een startende customer service medewerker Nederlands Frans in Nuth, die de Franse taal vloeiend spreekt. Dit is een harde eis. Ben je iemand die graag zaken regelt, zelf dingen uitzoekt en oplost? Wil je graag meehelpen te bouwen aan een nieuwe vormgeving van de customer service afdeling? En vind je een fancy kantoor niet belangrijk? Dan moet je zeker even verder lezen.

In een team van drie mensen werk je nauw samen met elkaar. Je bent onderdeel van het customer service team. Je wordt verantwoordelijk voor de Franse markt. Zo'n 30-50% van de tijd heb je telefonisch contact met interne klanten (planning, productie) en de kopende klant (distributeur, groothandel).Je werkt in een productieomgeving. De rapporteert aan de Customer service manager.

Omschrijving van de werkzaamheden:
Je zorgt voor maximale klantentevredenheid door een goede communicatie en dienstverlening aan de klanten voor, tijdens en na de aankoop van de producten en je bent verantwoordelijk voor de administratie en organisatorische opvolging van de dossiers.
Je bent het telefonische aanspreekpunt voor klanten in heel Europa en je verstrekt informatie aangaande leveringstermijnen en beschikbaarheid van goederen en retourverwerking. Je bent verantwoordelijk voor de volledige administratieve gegevensverwerking (beheren van klantengegevens, orderinput en opvolging, opmaken en verwerken van offertes, opmaak van
picklijsten, zendnotas, facturatie,... ) en voor de opvolging en afhandeling van eventuele klachten.