Senior Business Analist (79256413)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

De Senior Business Analist wordt ingezet in het project “1 Uniforme Betaal Omgeving-AW” dat de bruto betalingen voor arbeidsongeschiktheidswetten laat verlopen via het doelsysteem Excasso. Hij/zij geeft inhoudelijk en inspirerend leiding aan het realisatieteam voor:
- aanpassingen aan het boekhoudkundig systeemdeel volgens het afgesproken controlframework en de overeengekomen verantwoordingssystematiek. Zowel technisch (juistheid en transparantie) als financieel (rechtmatigheid);
- de inrichting van de bijbehorende controle- en verantwoordingsprocessen van de administratie en de controlfunctie van de eenheid Verwerken Financiële Verplichtingen, in afstemming met FEZ.
Hij/zij heeft de ervaring en het gezag om zijn/haar visie op de materiële uitwerking van het controlframework over te brengen op medewerkers en management.
Doel van de functie
Signaleert, inventariseert, analyseert en evalueert, gevraagd en ongevraagd, knelpunten in de bedrijfsvoering van de organisatie gericht op doelmatigheid en doeltreffendheid Scopafijth breed. Zorgt voor advisering over en realisatieopdrachten voor de complexe veranderingen

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
02.09.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1197075
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register