Verkoopadviseur buitendienst (B2C) (277374237)

Job type:
on-site
Start:
asap
Duration:
72 months
From:
Quotion
Place:
Drachten
Date:
12/07/2018
Country:
flag_no Netherlands

Project description:
Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Verkoopadviseur buitendienst (B2C)
Jong en Dynamisch team opzoek naar enthousiaste collega's om ons team te komen versterken!

Startersfunctieeen unieke mogelijkheid om met een goed betaald salaris jezelf ontwikkelen in de wereld van sales en de kans om door te groeien naar vestiging manager!!

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie met een prima basissalaris, aan te vullen met een bonus regeling, een auto van de zaak en waar sfeer om nummer 1 staat? Als verkoopadviseur buitendienst vertegenwoordig je de dienst van één van onze businesspartners. Je bezoekt potentiële klanten en doet hen een passend aanbod.

Over de functie
Een dag als verkoopadviseur buitendienst ziet er als volgt uit. Na het socializen met je collega’s, de kick-off van de vestigingsmanager en de training van de dag ga je met je team naar het werkgebied. Je benadert potentiële klanten door huisbezoeken af te leggen. Door een een-op-een gesprek te voeren, te luisteren en vragen te stellen krijg je inzicht in de belangen van de potentiële klant. Je geeft uitleg over de dienst(en) waarna je een passend aanbod doet en de klant helpt om de dienst(en) aan te vragen. Aan het einde van je dag rijden jullie terug naar de vestiging en is er de mogelijkheid om met je collega’s de dag leuk af te sluiten.

Jouw taken:

  • het bezoeken van potentiële particuliere klanten aan huis;
  • face-to-face adviseren over productmogelijkheden van onze opdrachtgevers;