Scrum Master Consumer Marketing (287660804)

Hoofddorp  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Het Consumer Marketing team valt binnen de business area Consumers Products & Services, de afdeling die verantwoordelijk is voor alle commerciële activiteiten. Ons Marketing team bestaat in totaal uit 22 personen. Binnen dit team vallen de volgende marketing aandachtsgebieden: Retail, Horeca & Services (waaronder See Buy Fly en Schiphol Plaza), Parking & Mobility (waaronder parkeren voor reizigers en autoverhuur) En Premium (waaronder Privium en VIP). Er wordt verder nauw samengewerkt met diverse afdelingen binnen Schiphol, business partners en externe partijen.

Werkzaamheden:

  • Ben jij in staat om teams te coachen, faciliteren, enthousiasmeren en te begeleiden bij de toepassing van het agile werken om daarmee de ambities binnen onze afdeling te realiseren?
  • Kan jij je goed verplaatsen in wat consumenten van ons verwachten in hun gehele customer journey, digitaal en fysiek tijdens hun reis?
  • En ben je gedreven om in samenwerking met verschillende afdelingen van Schiphol deze verwachtingen te overtreffen? 

Het Consumer Marketing team van Schiphol is per direct op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en daadkrachtige Scrum Master met een commercieel en klantgericht DNA. Die gericht is op verandering en in staat is om deze verandering te realiseren.
Met jouw agile Scrum expertise help je de afdeling te bouwen naar een agile en happy team gericht op de commerciële klantreis van Schiphol. Je zorgt ervoor dat dit team niets in de weg staat om efficiënt en productief te werken. Je richt het Agile werkproces in, in nauwe samenwerking met het team van 22 FTE en verschillende stakeholders. Daarnaast breng je je agile expertise over naar het team en ben je het geweten van de agile mindset in het team.
Je ziet erop toe dat de Scrum methode juist wordt toegepast en volledig in lijn ligt met de andere teams van Consumers en Schiphol. Je bouwt continu aan een krachtig en zelfsturend scrum team en je bent verantwoordelijk voor het wegnemen van impediments binnen en buiten de sprints. 

Daarmee heb je als Scrum master een cruciale rol in het realiseren van de ambities van Consumer Marketing binnen het bedrijfsonderdeel Consumers. 

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
15.01.2019
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1701127
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register