CRM Lead/Developer - Junior/Senior (DUTCH)

North Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Templeton & Partners, zijn momenteel op zoek naar een ambitieuze "Senior CRM Lead" die één van de drijvende krachten vormt voor de begeleiding, opzetten, en uitvoering, met betrekking tot Microsoft CRM implementaties. Je gaat aan de slag met software die verschillende innovatieve toepassingen bevat, en naar de toekomst toe enorme onbegrenste uitbreidingsmogelijkheden kent.

Momenteel werkt onze client aan het ontwikkelen van een eigen informatie systeem voor de sales funnel-inrichting die te gebruiken is op 7 internationale vestigingen voor een veelvoud aan labels.

Met een ambitie voor de toekomst komt de eigen ontwikkeling van een Sales funnel voor het IT systeem op de radar. Er is hierbij gekozen voor een kern oplossing in de vorm van Suite-CRM ( open source, geschreven in PHP ) . De beoogde aanpak is om intern te beschikken over een zeer competente kandidaat die alle functionele behoeftes van de organisatie kan vastleggen, uitwerken en qua impact kan kwantificeren.

Binnen het bedrijf zullen er nieuwe projecten worden gestart, waarin onderanderen migratie-veranderingen in het huidig systeem zullen worden bedacht en geimplementeerd worden in een nieuwe nog te bouwen systeem, waarin onze client aan de vooravond staan om te starten. Het geschikte kandidaat is voor deze partner ook het eerste aanspreekpunt ( in de rol van product owner ).

De kandidaat die we zoeken is de spil in de communicatie met de IT vendors voor wat betreft de software ontwikkeling. Daarnaast zal de ideale kandidaat het management en de directie moeten voorhouden hoe makkelijk of moeilijk bepaalde veranderingen zijn te realiseren !

Benodigde Kennis en Ontwikkeltalen:

- PHP

- Html

- CSS

- Javascript

- Implementeren van Technical design

- Cloud ervaring

- Agile/Scrum (planning) - in de rol van Product owner naar de externe partij

- SQL/PowerBI kennis

Softskills:

- Energiemarkt-kennis ( Utility kennis is een grote pre )

- Medior/Senior niveau vereist.

- Nederlands Communicatief vaardig

- Sterke communicatie vaardigheden met de externe IT team, intern met operatie, management en directie.

- Ziet elk probleem of obstructie als een uitdaging, en weet plannend en onderbouwend hoe dit kan worden aangepakt en opgelost.

Laat het Templeton & Partners, via Julius Downes weten door de contact gegevens hieronder of je geïnteresseerd bent, en aarzel niet om ons te bellen of een e-mail te sturen voor verdere vragen of informatie over deze rol.

We hopen snel van je te horen !

Templeton & Partners

Julius Paul Downes

E: (see below) 

Start date
n.a
From
Templeton and Partners
Published at
20.02.2019
Project ID:
1722927
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register