SAP BW Consultant

Job type:
on-site
Start:
n.a
Duration:
n.a
From:
Next Ventures Ltd
Place:
Noord-Holland
Date:
05/16/2019
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
1771627

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Krijg jij energie van het bouwen van nieuwe dingen? Wil jij graag een project waarbij je kan bijdragen aan de totale scope van een nieuwe datalaag binnen een leidend Nederlands bedrijf?

Onze klant is een grote onderneming die op dit ogenblik met diverse Legacy bron systemen werkt. De automatische rapportering en ad hoc rapportages draaien op een SAS omgeving en dienen te worden overgeheveld naar een nieuwe SAP BW S4 Hana omgeving. In dit landschap zullen na afronding van het project alle geautomatiseerde rapportages draaien alsook ad hoc rapportages en verzoeken vanuit de business herleid worden.

Deze rapportages gaan over diverse onderwerpen en worden oa in SAS VA gedraaid alsook zijn er diverse afdelingen die met een breed Scala aan tools werken. Er moet oa bedacht worden of er compatibiliteit is met deze tools of dat de organistie beter naar 1 algemene functionaliteit kan kijken en nieuwe tooling kan aanschaffen. Management staat erom bekend om open te staan voor suggesties die het bedrijf vooruit helpen.

Je komt te werken in een nieuw team dat vertrouwt op jouw externe kennis en ervaring om van deze transformatie een succes te maken en een voorbeeld voor de andere afdelingen van het bedrijf, die later dit zelfde traject zullen volgen. Je werkt agile scrum en rapporteert rechtstreeks aan de afdeling manager. Er zijn mogelijkheden om je verder te profieleren als senior professional binnen dit project of om je harde werk te tonen en hiervoor gewaardeerd te worden met vervolgprojecten.

Wij hebben een goede historie en hele positieve ervaring met deze klant. Belangrijk is oplossingsgerichtheid, goede communicatie en hands on ervaring in gelijkaardige trajecten.