SAP BW HANA Specialist

North Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

SAP BW HANA Specialist - Noord-Brabant - 9 maanden

Global Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een SAP BW HANA specialist voor een project in Noord-Brabant.

Als SAP BW HANA specialist ben je verantwoordelijk om kwalitatief goede oplossingen te leveren tav rapportage en datalevering vraagstukken vanuit de business. In deze functie ben je verantwoordelijk voor analyse-, ontwikkel- en testwerkzaamheden binnen SAP BW/HANA. Beschrijving profiel kandidaat Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met 3-5 jaar relevante SAP BW/HANA kennis en ervaring. Daarnaast beschik je over de juiste competenties die deze functie tot een succes maken:

- Je bent analytisch sterk; - Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen; - Je werkt graag in teamverband; - Je hebt een doorzettermentaliteit; - Je hebt een proactieve houding;

Kennis van de volgende zaken is essentieel: SAP BW/HANA, ABAP, SQL, Scrum/agile werken. Kennis van SAP Business Objects en SAS zijn een pré. Afdelingsinformatie De samenstelling van het team is een mix van interne en externe collega's. De cultuur is open en informeel. De materie is complex en er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken in BI, Data & Analytics.

Het spreken van de Nederlandse taal is voor dit project noodzakelijk.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Jort Gaartman van Global Enterprise Partners op telefoonnummer (see below) of mail naar (see below).

Start date
ASAP
Duration
9 maanden
From
Global Enterprise Partners
Published at
10.10.2019
Project ID:
1833727
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register