SAP BW HANA Specialist

Job type:
on-site
Start date:
ASAP
Duration:
9 maanden
From:
Global Enterprise Partners
Location:
Noord-Brabant
Published at:
10/10/2019
Country:
flag_no Netherlands
Project ID:
1833727

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

SAP BW HANA Specialist - Noord-Brabant - 9 maanden

Global Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een SAP BW HANA specialist voor een project in Noord-Brabant.

Als SAP BW HANA specialist ben je verantwoordelijk om kwalitatief goede oplossingen te leveren tav rapportage en datalevering vraagstukken vanuit de business. In deze functie ben je verantwoordelijk voor analyse-, ontwikkel- en testwerkzaamheden binnen SAP BW/HANA. Beschrijving profiel kandidaat Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met 3-5 jaar relevante SAP BW/HANA kennis en ervaring. Daarnaast beschik je over de juiste competenties die deze functie tot een succes maken:

- Je bent analytisch sterk; - Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen; - Je werkt graag in teamverband; - Je hebt een doorzettermentaliteit; - Je hebt een proactieve houding;

Kennis van de volgende zaken is essentieel: SAP BW/HANA, ABAP, SQL, Scrum/agile werken. Kennis van SAP Business Objects en SAS zijn een pré. Afdelingsinformatie De samenstelling van het team is een mix van interne en externe collega's. De cultuur is open en informeel. De materie is complex en er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken in BI, Data & Analytics.

Het spreken van de Nederlandse taal is voor dit project noodzakelijk.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Jort Gaartman van Global Enterprise Partners op telefoonnummer (see below) of mail naar (see below).