C#/.NET Developer

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

We have partnered with one of the leading banking groups in the Netherlands and they are in need of a C#/.NET Developer.

Location: Utrecht

Length: till the end of 2020

Language: Dutch & English

Rates: €65-€70 per hour

Wij zoeken een C#/.NET Developer voor wie ontwikkelen in .NET geen geheimen meer kent - je bent dus in staat om veel méér dan pur sang te ontwikkelen. Een geschikte kandidaat richt zich op het constant verbeteren van zowel de applicaties, als wel de skills van het team waarin hij opereert.

Het DevOps development team RRS ontwikkelt en support binnen bank de zelfgebouwde applicatie voor 'Regulatory Transaction Reporting'. Het team bestaat uit 28 man - van business analisten tot support engineers, van ontwikkelaars tot testers - welke gedeeltelijk vanuit Utrecht werkt en deels vanuit India.

Wij gebruiken gangbare software en technieken op het Microsoft platform zoals MS Visual Studio, MS SQL Server, C#, Entity Framework, ASP.NET MVC, JQuery, maar ook NServiceBus, Domain Driven Design, Ninject, Unit Testing, SpecFlow, Git, Azure DevOps, etc.

Belangrijk is dat je niet alleen hands-on bent, maar juist ook in staat bent je kennis over te brengen middels coaching en training waardoor het niveau van het gehele team omhoog gaat.

Je werkt peer-to-peer met je teamgenoten om complexe situaties uit te leggen en waar mogelijk te versimpelen, je analyseert en verbetert de manier waarop de geautomatiseerde testen worden uitgevoerd en je denkt mee op het gebied van software architectuur.

De opdracht heeft als gewenste startdatum April 2020 en heeft als beoogde einddatum van resultaten eind December 2020.

Gewenste kennis en ervaring:
* Je bent een expert op het gebied van .NET development (You are .NET Guru).
* Je kan goed zelfstandig opereren, maar je bent meer dan ook in staat anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling (I Make You Better); je hebt veel ervaring in het bijscholen van ontwikkelaars.
* Je hebt een sterk analytisch vermogen op minimaal HBO niveau;
* Je werkt nauwkeurig en accuraat. Je hebt oog voor detail. De door jou voorgestelde oplossingen/architecturen zijn volledig en worden uitvoerig gedocumenteerd voor latere doeleinden;
* Je beheerst software performance management op zowel technisch toepasbaar vlak als architectuur.
* Je blijft graag bij en leert jezelf graag nieuwe technieken aan;
* Je weet te werken volgens de Scrum/Agile methodiek;

Start date
ASAP
Duration
December 2020
From
Gazelle Global Consulting
Published at
09.04.2020
Project ID:
1918624
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register