Functioneel beheerder Planon

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een van mijn opdrachtgevers ben ik op zoek naar een Functioneel Beheerder. Het gaat om een opdracht voor 3 tot 6 maanden in de regio Zuid Holland.

Je bent een functioneel beheerder met kennis van Planon en op zoek naar een nieuwe uitdaging om jouw kennis in te zetten en uit te breiden? Dan ben ik op zoek naar jou! Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen welke door Planon worden ondersteund en verhelp en voorkom je diverse storingen. Je bent betrokken bij het ontwerpen, bouwen en testen van verbeteringen in de werkprocessen en je beheert de koppelingen tussen Planon en andere systemen.

Je bewaakt de kwaliteit van de data en controleert rapportages. Je levert specifieke en generieke rapportages aan bij het MT en de Service Managers en je hebt deelname in diverse IT projecten. Daarnaast voer je regelmatig overleggen met de afdelingen die werken met Planon om samen de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ook lever je gebruiksondersteuning en trainingen aan de gebruikers van Planon.

Ben je geinteresseerd in bovengenoemde functie, reageer dan binnen 2 werkdagen met een recent CV in Word format. Aangezien wij de aanvragen binnen 2 werkdagen willen vervullen is het van belang snel te reageren! Wanneer wij vinden dat jouw CV aansluit bij de eisen en wensen van onze opdrachtgever dan zullen wij contact met je opnemen. Mocht je niets van ons horen dan kun je ervan uit gaan dat wij geen match zien.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
3-6 maanden +
(extension possible)
From
MBA The Hague/Utrecht
Published at
15.02.2012
Project ID:
317226
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register