Freelance Senior Technical consultant .NET

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Freelance technisch .NET consultant voor Internationaal bedrijf

Voor een Internationale klant van Darwin Recruitment in Amsterdam, zijn we per direct op zoek naar een freelance senior technisch .NET consultant om het web center te assisteren. Het web center is verantwoordelijk voor de development en beheer van alle gerelateerde websites van de holding. Het bedrijf heeft diverse consumer brands en is marktleider als het gaat om Digital media te combineren met consumer websites, mobile websites and social media.

Als Technisch .NET Consultant ben je op dagelijkse basis bezig met systeem technische vraagstukken, Applicatie infrastructuur, CMS (Umbraco en Sitecore). Het web center heeft als doelstelling om de synergie te vinden tussen het merk en de consument. In de rol moet je dus guidelines kunnen opstellen, gespreks partner zijn vor leveranciers (Digital Agencies), communicatief vaardig zijn om presentaties te geven maar ook een sterke ruggengraad hebben om de project groepen te kunnen sturen.

Door middel van Web architectuur ben je bezig met het content platform en het verbeteren van de interfaces van mobile en social media. Het bedrijf is al erg ver met Cloud Technology

De juiste kandidaat heeft:

- .NET ervaring

- CMS (Umbraco, Sitecore)

- Architectuur

- Applicatie infrastructuur

- Cloud Technology

- Consumer Facing web site

- Web centre ervaring

- 3rd party agreements

Interesse en will je meer weten, neem dan direct contact op.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Darwin Recruitment
Published at
17.04.2012
Project ID:
349296
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register