IT Auditor te Arnhem, Rotterdam of Amstelveen

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor onze klant zoeken wij momenteel een IT Auditor.

Vacature
Wij zijn op zoek naar en IT Auditor voor vestiging Rotterdam, Arnhem of Amstelveen.
In deze uitdagende functie verzorg je audits van IT-omgevingen van onze klanten. In het kader van de jaarrekeningcontrole opereer je op het grensvlak van de accountancy en IT en draag je zorg voor optimale ondersteuning van onze accountants. Daarnaast werk je mee aan onderzoeken om te komen tot een onafhankelijke-derdenverklaring, bijvoorbeeld een Third Party Mededeling (TPM) of een ISAE 3402-verklaring.
BDO IT is marktleider in softwarecertificering, dus ook het beoordelen van (met name) financiële en logistieke software is onderdeel van je werkzaamheden. Er zijn mogelijkheden tot specialisatie in verschillende ERP systemen bijvoorbeeld SAP of MD NAV.
Als ervaren medewerker binnen BDO ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van dienstverlening aan onze klanten. Dat betekent dat je betrokken bent vanaf de verkoopactiviteiten tot en met de uitvoering van de opdrachten, waarbij je veelvuldig klantencontact hebt. Daarnaast begeleid je junior adviseurs bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Onze focus ligt bij het middelgrote tot grote Nederlandse bedrijfsleven. Wij stimuleren het als je naast het werk voor onze klanten actief bent op je vakgebied, bijvoorbeeld binnen de beroepsorganisatie NoREa, als spreker op seminars of met publicaties in vakbladen.

Profiel
Je bent een (bijna) afgestudeerde accountant of IT-auditor (RE of CISA). Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een RA die of momenteel de RE-studie volgt bereid is deze te gaan volgen. Dit vul je aan met twee tot vijf jaar werkervaring in de accountancy- of IT-auditsector. Vanzelfsprekend heb je kennis op het gebied van geautomatiseerde informatiesystemen. Bovendien beschik je over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden. Zelfstandig werken typeert jou. Je bent echter geen solist, maar je beschikt over een gezonde dosis teamspirit.

Reageer bij interesse in deze aanvraag, met CV en korte passende motivatie.

Sacha Martina

Teammanager Recruitment

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
6maanden
From
MBA - Amsterdam
Published at
05.06.2012
Project ID:
372704
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register