Infra Specialist Windows applicaties

Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een van mijn opdrachtgevers ben iuk op zoek naar een ervaren Infra Specialist Windows applicaties voor een project voor 5 maanden met optie op verleging.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Windows, applicatie infrastructuur, geeft daarmee voeding aan de Windows applicaties technologie roadmap en realiseert de Windows applicaties technologie roadmap. Je beschikt over een helicopterview en kijkt dus breder dan enkel de Windows applicatie hosting keten, je overziet de totale infrastructuur keten en bepaalt op basis daarvan de infrastructurele standaarden (non-functional requirements).

Daarnaast speel je een coördinerende rol in de verschillende (ITIL V3.0) processen binnen de afdeling, zorg je voor de verbindingen met externe partijen en bepaal je mede met de applicatie- en infrastructuurarchitecten complexe inrichtingsvraagstukken.

Het profiel
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en ruim 5 jaar ervaring met het opzetten van Windows applicatie infrastructuren voor innovatieve- en complexe projecten.

Je bent minimaal op Certified Proffesional nivo gecertificeerd. Ervaring of certificering op het gebied van ITIL V3.0 is een pré.

Je vindt het een uitdaging om de IT dienstverlening binnen onze opdrachtgever continue te ontwikkelen. Hierbij ben je gewend te moeten schakelen tussen verschillende partijen, waarbij je in staat bent je mening sterk te verwoorden en anderen mee te nemen in je overtuiging. Een resultaat- en klantgerichte instelling is hierbij vanzelfsprekend.

Je hebt een sterke drive jouw kennis en kunde over te dragen op de Junior en Medior Applicatiebeheerders. Je helicopterview en ervaring zijn van toegevoegde waarde voor hun verdere ontwikkeling.

Jouw afdeling
De afdeling IT-Operations is verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de IT Infrastructuur. IT-Vernieuwing, waaronder de club Infra Ontwikkelig Hosting valt, staat specifiek opgesteld voor de initiele opzet, en de veranderingen, van de (complexe) infra structuren. Infra Ontwikkeling Hosting realiseert de doelarchitectuur en de veranderingen die hier op plaats moeten vinden. Dit gebeurd in een team, met een open cultuur, van ongeveer 35 IT-Professionals. De werkzaamheden vinden met name plaats in Tilburg en Apeldoorn, reizen tussen deze locaties kan onderdeel van de functie uit maken.

Standplaats
Zwolle of Apeldoorn

Ben je geinteresseerd in bovengenoemde functie, reageer dan binnen 2 werkdagen met een korte motivatie en een recent CV in Word format. Aangezien wij de aanvragen binnen 2 werkdagen willen vervullen is het van belang snel te reageren! Wanneer wij vinden dat jouw CV aansluit bij de eisen en wensen van onze opdrachtgever dan zullen wij contact met je opnemen. Mocht je niets van ons horen dan kun je ervan uit gaan dat wij geen match zien.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
6 maanden +
(extension possible)
From
MBA The Hague/Utrecht
Published at
12.06.2012
Project ID:
375472
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register