Project Manager

BE  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Senior Project Leider

Start: ASAP
Duration: TBC
Languages: Nederlands en Frans
Location: Brussel

Onze klant is op zoek naar een Senior Project leider met orientatie standaard oplossingen: Als project leider beheert u complexe ICT projecten bij onze klanten. U volgt zeer strict het budget op alsook de planning en de gedefinieerde scope.

Deze projecten zijn hoofdzakelijk gebaseerd op packages (standard solutions), die op een gecontroleerde wijze gecustomiseerd kunnen worden. U begeleidt samen met de technische en functionele consultanten de klanten binnen de standaard mogelijkheden van de oplossing. U helpt de klant bij het nemen van beslissingen.

Contacten met de klant kan u formaliseren en u zorgt dat ze pro-actief op de hoogte gehouden worden van het verloop van het project. Uw aanpak is gestructureerd, maar u kunt de nodige flexibiliteit te berde brengen en verliest daarbij pragmatisme niet uit het oog.

Bovendien coordineert u de activiteiten van de ontwikkelaars en helpt u mee aan het opbouwen van een kwaliteitsvolle dienst voor de klant door tussen de projecten gepaste maintenance taken en kwaliteitstaken aan hen toe te kennen en op te volgen.

Men is op zoek naar Project Leiders met achtergrond binnen project management methodologiën met minstens 10 jaar ervaring.

Allegis Group Limited and Aston Carter Limited operate Employment Businesses and Agencies and are companies within the Allegis Group Inc. group of companies, the fourth largest staffing company in the world, (collectively referred to as the "Allegis Group"). TEKsystems and Aerotek are divisions of Allegis Group Limited. Applicant data will be treated in accordance with the Allegis Group's Privacy Notice.

Start date
ASAP
Duration
TBC
From
Aston Carter
Published at
08.11.2012
Project ID:
444826
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register