Intranet developer

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Intranet Developer - Amsterdam

Amoria Bond is op dit moment op zoek naar een zeer ervaren developer voor het bouwen van een nieuw Intranet. Er is al een klein voorbeeld ontwikkeld en ze willen nu graag met een specialist op Intranet gebied om de tafel om de opdracht te bespreken en uit te voeren.

Je zal in eerste instantie de klant moet voorzien van een goed advies en vandaar uit dien je zelf de requirements op te zetten en vervolgens ben je verantwoordelijk voor de gehele bouw.

We zoeken iemand die veel ervaring heeft met het bouwen van een Intranet en hier alle meerdere opdrachten in heeft gedaan. Het voorbeeld dat is ontwikkeld is gebouwd in PHP maar de daadwerlijke Intranet mag uiteindelijk ook in een .NET omgeving worden gebouwd als je denkt dat dat beter is.

De klant will komende periode een aantal kandidaten uitnodigen op een gesprek waar ze graag een advies willen ontvangen over het project. Daarna zal op basis van dat advies uiteindelijk een keuze worden gemaakt over wie het project mag gaan uitvoeren.

Geïnteresseerd? Stuur je CV in WORD bestand.

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Start date
01/08/2013
From
Amoria Bond Ltd
Published at
04.06.2013
Project ID:
546120
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register