Email Marketeer (639573)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ben jij ambitieus, leergierig en heb je kennis van E-mail marketing? Heb jij het vermogen om zowel vanuit een technische als commerciële invalshoek ons E-mail component te verhogen?

E-mail marketing is ons belangrijkste marketing kanaal. Continu zijn we onze E-mail marketing strategie aan het verbeteren en vernieuwen! Daarom zoeken we een gemotiveerde en gedreven E-mail marketeer die mee kan denken over verbeteringen en daarbij alle E-mail marketing activiteiten kan monitoren (met gerelateerde software). Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en continueren van het succes van onze E-mail marketing activiteiten. Je zorgt ervoor dat de E-mail marketing processen op tijd en succesvol draaien en dat je de juiste doelgroep bereikt. Je analyseert en interpreteert resultaten van onze E-mail marketing campagnes en adviseert het management met betrekking tot verbeteringen en nieuwe strategieën. Je beschikt over de mogelijkheid om naast het technische component van E-mail marketing tevens vanuit een commercieel oogpunt te handelen. Je draagt bij aan het vergroten van het E-mail component en weet op een creatieve manier omzet te generen vanuit E-mail campagnes. In deze functie krijg je de mogelijkheid om mooie E-mail campagnes neer te zetten en mee te groeien binnen een jong en innovatief bedrijf.

Taken voor deze functie

  • E draagt bij aan het vergroten van het E-mail component en weet op een creatieve manier omzet te generen vanuit E-mail campagnes.
  • Je analyseert en interpreteert resultaten van onze E-mail marketing campagnes en adviseert het management met betrekking tot verbeteringen en nieuwe strategieën.
  • Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en continueren van het succes van onze E-mail marketing activiteiten
  • Je beschikt over de mogelijkheid om naast het technische component van E-mail marketing tevens vanuit een commercieel oogpunt te handelen.
  • Je zorgt ervoor dat de E-mail marketing processen op tijd en succesvol draaien en dat je de juiste doelgroep bereikt.
  • Meedenken over verbeteringen en daarbij alle E-mail marketing activiteiten kan monitoren (met gerelateerde software).

 

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
29.08.2013
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
590692
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register