Specialist Ouderengeneeskunde (727937)

's-Gravenhage  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Specialist Ouderengeneeskunde

Voor een centrum voor behandeling en zorg, met een kwaliteits-verpleeghuis voor  somatische en psychogeriatrische bewoners zoeken we een arts ouderengeneeskunde. De specialist ouderengeneeskunde levert medische zorg en -diensten (onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding), met als doel het zoveel mogelijk voorkomen, beperken en bestrijden van ziekte, pijn, en ongemakken en het realiseren van optimale zorg aan de cliënt volgens het principe "zorg op maat".

De kwaliteit van het leven van de cliënt staat hierbij centraal. Zowel mensen met lichamelijke gezondheidsproblemen als mensen met psychogeriatrische gezondheidsproblemen kunnen bij ons terecht. We bieden de bewoners een veilige omgeving en een zinvol bestaan. Wij zorgen ervoor dat bewoners in ons verpleeghuis een echt thuis vinden, waar oprechte aandacht is, respect heerst en een zinvolle dagbesteding aangeboden wordt. 

Er werken ruim 300 medewerkers en vrijwilligers vanuit een menselijke maat van vanuit het motto: "De kracht van samen zorgen". De organisatie voert een goed sociaal beleid met aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Door een sterk netwerk met andere zorgaanbieders wordt samenhangende zorg geboden. Het verpleeghuis is NIAZ-geaccrediteerd.

 

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The Care Factory
Published at
16.03.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
680334
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register