ICT Beheerder

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ik ben op zoek naar een ICT Beheerder voor 36 uur per week in Moerdijk. Initieel contract loop tot het einde van dit jaar, met optie op verlenging.

Wat zijn je taken?
De ICT beheerder die we zoeken beschikt over een brede kennis van ICT infrastructuur. Je bent technisch aanspreekpunt voor tweedelijns beheervraagstukken rondom met name opslag en backup. Daarnaast zal de beheerder die we zoeken werkzaamheden zoveel als mogelijk automatiseren of op een gecontroleerde manier delegeren aan de 1ste lijn. Een flexibele en servicegerichte houding hierbij is cruciaal. Daarnaast ben je goed in het organiseren van je werk en het werken in een procesorganisatie.

Wie zoeken wij?
De kandidaat die wij zoeken heeft minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt een klantgerichte manier van werken met aandacht voor kwaliteit. Daarnaast beschik je over veranderingsvermogen. Het plannen en organiseren van je eigen werk en dat van collega's is geen probleem. Je werkt graag in teamverband. Verregaande kennis van één of meerdere van de volgende producten is een pré: IBM Storwize, IBM Tivoli Storage Manager, Netapp, Microsoft Active Directory, Citrix.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige klus met een pakket aan uitdagende projecten. Wij bieden een grote mate van zelfstandigheid.

Met vriendelijke groet

Christian Ensing
Michael Bailey Associates

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
29.03.2014
Project ID:
686850
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register