Medior .NET C# ontwikkelaar, inhouse, opleidingsmogelijkheden en goed

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

.NET ontwikkelaar en op zoek naar een inhouse baan bij jou in de buurt? Het liefst een baan in een leuke, sociale en betrokken werkomgeving? Waar je de mogelijkheid krijgt om voldoende opleidingen te volgen en je de vrijheid krijgt om mee te denken? Dan zou deze baan wel eens iets voor jou kunnen zijn.
Voor een organisatie in Rotterdam zoek ik een .NET C# ontwikkelaar. De organisatie houdt zich bezig in de financiële branche en is een van grotere spelers in hun vakgebied.
Voor hun bedrijfsvoering hebben ze een zelf ontwikkeld softwarepakket in .NET. De grote van hun organisatie en het softwarepakket biedt voldoende uitdaging en werk. In een team van 3 .NET software ontwikkelaars ben je dagelijks bezig met veranderingen, uitbreidingen en het beheer van deze software. Hierbij bestaat er rechtstreeks contact met de gebruikers. Wat je nu maakt staat vaak over 2 maanden al in productie zodat je direct kunt zien hoe je werk gebruikt wordt door je collega's en wat hun reactie is.
De organisatie zet IT doelbewust in om het bedrijf efficiënter te maken. Vanuit deze gedachte is qua technologie en ideeën in principe alles mogelijk. Zo zijn ze bijvoorbeeld bezig met de gedachte om apps voor de smartphone's en tablets te maken. Er bestaat dan ook genoeg vrijheid om mee te denken binnen de organisatie en ideeën naar voren te brengen.
Verder zul je merken dat deze organisatie veel aandacht aan hun werknemers schenkt. Dit merk je onder meer al aan het belang dat ze hechten aan een plezierige werkervaring. Zo vroeg ik één van de teamleiders op de werkvloer hoe hij het ervaren had om bij deze organisatie te werken. Hierbij gaf hij letterlijk aan dat deze organisatie je het gevoel gaf in een warm bad terecht te komen.
Bij aanvang krijg je direct diverse trainingen die bedoeld zijn om je goed op de hoogte te brengen van alle ins en outs van het bedrijf. Daarnaast werk je op een relatief groot kantoor met een prettige sfeer. Dit komt zowel door het interieur dat speciaal is ontworpen om je werktijd zo aangenaam mogelijk te maken, maar ook komt het door de mensen die er werken. Er heerst een sociale en informele sfeer, waarbij de lijnen kort zijn.
Buiten de werkervaring biedt de organisatie je ruim de mogelijkheid om ieder jaar opleidingen en training te volgen. Dit kan zowel op het vlak van .NET als op het vlak van sociale vaardigheden. Dit betekent dat je niet alleen met je baan bezig bent, maar je tevens de mogelijkheid krijgt om in jezelf te investeren.
Vraag:
- Minimaal 3 jaar ervaring als .NET ontwikkelaar (medior niveau)
- Kennis van: UML, Visual Studio , .NET C#, Microsoft SQLServer , Object Relational Mapping
- HBO opleiding
- Scrum is een pré
- Flexibel en creatief
anbod:
- Uitstekende voorwaarden
- 13e maand
- Diverse extra's
- Werken bij een vooraanstaande en stabiele organisatie
Klinkt dit interessant? Reageer dan direct met je ge-update CV naar of bel mij (Sandra Kleine Staarman) op het nummer 06- voor meer informatie.
Blaak Selectie is het enige werving & selectie bureau dat zich 100% richt op het vinden van banen voor .NET specialisten in de regio Zuid-Holland. Voor meer informatie bezoek: of volg ons op Twitter voor onze nieuwste .NET vacatures: twitter.com/#!/Blaakselectie
Start date
n.a
From
Blaak Selectie for .NET
Published at
26.06.2014
Project ID:
732293
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register