Medior Tester | Automotive Sector

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Wat ga je doen als Medior Tester | Automotive Sector?
Als Medior Tester werk je in een team van gedreven software testers aan verschillende projecten en in verschillende omgevingen. Met dit team stem je de testwerkzaamheden af. Gedurende het softwareontwikkelproces waarborgt de medior tester de kwaliteit van de software. De software wordt voornamelijk geschreven in C++ en Phyton. Daarnaast rapporteer je de verbetervoorstellen aan de programmeurs. Deze rapportages zijn de basis voor je advies over verbeteringen en oplossingen. De tests die je uitvoert zijn maandelijkse regressie tests of komen voort uit klachten. Daarnaast dien je ervaring te hebben met het automatiseren van testen.
Wat wordt jou geboden als Medior Tester | Automotive Sector?
- Een marktconform salaris;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een uitdagende baan in een jonge, ambitieuze en ondernemende organisatie;
- Enthousiaste collega's in een dynamische sfeer;
Wat wordt er van jou verwacht als Medior Tester | Automotive Sector?
- Minimaal een afgeronde, relevante HBO opleiding (zoals Bedrijfskundige Informatie of Informatica);
- Ervaring met C++ en Phyton;
- Ervaring met Testtools;
- Tmap of ISTQB gecertificeerd is een pre;
Waar ga je werken als Medior Tester | Automotive Sector?
Je gaat werken als Medior Tester bij een zeer succesvol automotive bedrijf in Breda. Het succes van het bedrijf vertaalt zich richting haar werknemers. Er is veel ruimte voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf kent een informele cultuur wat er voor zorgt dat er veel contact is tussen diverse afdelingen. Dit draagt bij aan de gemoedelijke sfeer die er binnen het bedrijf hangt. Deze sfeer zorgt ervoor dat de werknemers in de ochtend altijd met veel plezier naar het werk gaan. Ben jij technisch aangelegd en lijkt dit jou de ideale werkgever? Reageer nu!
Meer weten of direct solliciteren?
Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Start date
n.a
From
Ardekay
Published at
26.06.2014
Project ID:
732309
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register