IT Specialist

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

IT Specialist
Platani is gespecialiseerd in het adviseren en het uitvoeren van projecten op het gebied van IT. Onze focus ligt op mobiliteit, het ontwerpen en bouwen van werkplekconcepten en integratie van cloudoplossingen. Opdrachtgevers bevinden zich in geheel Nederland.
Wat wordt jouw functie als IT Specialist?
In de rol van IT Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en de uitrol van een specifieke IT-infrastructuuroplossing. Steeds meer met de focus op Cloud technologie. Je bent in staat om zelfstandig een ICT omgeving bij de klant te ontwerpen en implementeren. Samen met ons team van hoogopgeleide professionals neem je deel aan pre-sales gesprekken, vervul je een belangrijke schakel tussen de klant en Platani en deel je jouw expertise met je collega's. Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de technische oplossing en uiteraard voor de juiste toepassing gebaseerd op standaarden en best practices.
De volgende werkzaamheden horen tot het takenpakket van de IT Specialist:
•Met jouw uitgebreide vakkennis en werkervaring adviseer en werk je zelfstandig en/of in projectteams mee aan de bouw, implementatie en migratie bij onze klanten.
•Je bent verantwoordelijk voor een goede voortgang en realisatie van projecten en de daarbij behorende communicatie, rapportages en urenverantwoording.
•Je bent in staat om de wensen van onze klanten te vertalen naar technische oplossingen. Op basis daarvan doe je concrete voorstellen om vervolgens in nauwe samenwerking met de klant tot een passende oplossing te komen.
•Jouw specifieke kennis op het gebied van Microsoft, Citrix, en/of VMware zorgt ervoor dat je complexe problemen weet te analyseren en zo de klant kan ondersteunen in troubleshooting projecten.
•Door middel van pre-sales gesprekken op het gebied van jouw specifieke expertise ondersteun je onze accountmanagers.
•Je draagt door kennisoverdracht (op basis van vragen van je collega's en structureel in maandmeetings) bij aan de ontwikkeling van nieuwe productoplossingen op het gebied van IT-infrastructuren.
Waar voldoe jij als specialist aan om deze functie tot een succes te maken?
•Je hebt een afgeronde HBO opleiding en zeker 8 jaar werkervaring op het gebied van IT-infrastructuur, aangevuld met vakgerichte trainingen.
•Je bent altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werkplekconcepten, mobiliteit en/of Cloud computing en blijft up-to-date door het volgen van seminars, trainingen en opleidingen.
•Je hebt een specialisatie op het gebied van Microsoft, Citrix en/of VMware infra-structuuroplossingen.
•Kennis van standaarden en methodieken zoals Prince II en/of ITIL is een pré.
•Daarnaast ben je analytisch sterk, resultaatgericht, besluitvaardig en pragmatisch. Je beschikt over empatisch vermogen en hebt overtuigingskracht.
•Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet de brug te slaan tussen wat de klant wil en wat technisch mogelijk is.
Wat bieden wij de IT Specialist?
Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop, smartphone en 27 vakantiedagen. Verder bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je werkt in een groeiend IT-bedrijf met een professioneel en open werkklimaat. We stimuleren dat je je verder ontwikkelt om al je kwaliteiten tot ontplooiing te laten komen.
Voor meer informatie verwijzen wij naar de website ; hier tref je uitgebreide informatie aan over de organisatie, wie wij zijn en wat we doen. Bij interesse kan je een email sturen met een actueel profiel naar onder vv IT Specialist. Je kunt ons ook bereiken onder het telefoonnummer: 030-. Vraag naar Conny Roets.
Interesse in de functie van IT Specialist?
Klik op solliciteer nu!
Start date
n.a
From
Platani
Published at
26.06.2014
Project ID:
732399
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register