Manager Mechanical Engineering (913131)

Drachten  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Als Manager van de afdeling Mechanical Engineering geef je leiding aan een groep van 6 lead engineers en eventueel externe engineers. Indirect stuur je 35 lead-, design- en structural engineers en een manual writer aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, sturen en bewaken van alle werkzaamheden met betrekking tot het ontwerpen, berekenen en tekenen van hijs- en transportinstallaties.

Je streeft naar een continue verbetering van onze kwaliteit op alle niveaus en legt daarbij de nadruk op competentie- en persoonlijke ontwikkeling (aandacht en waardering). Je werkt samen met de projectmanagers om zo efficiënt mogelijk en volgens planning projecten en doelen te realiseren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de projectteams. Je zorgt er voor dat de juiste mensen met de juiste competenties op de juiste plek worden ingezet.

Je draagt zorg voor optimalisatie, sturing en beheersing van onderliggende processen en middelen en neemt deel aan projectevaluaties. Daarnaast werk je mee aan de werving en selectie van nieuwe medewerkers, je begeleidt uitbestedingstrajecten, voert functioneringsgesprekken, organiseert opleidingstrajecten en faciliteert de benodigde middelen.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
WtbE
Published at
18.07.2014
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
744292
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register