WebSphere System Manager

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een van onze klanten in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een WebSphere Application Server Specialist. Het gaat om een project tot MINIMAAL einde jaar met optie op verlenging.

Senior WebSphere specialist

Waar ga je werken? IT infra, Department Data Center Operations, Team Middleware Management, Utrecht.

Binnen het departement Data Center Operations is het team Middleware Management o.a. verantwoordelijk voor het beheer van het WebSphere (applicatie hosting) platform.

Het team Middleware Management bestaat uit circa 25 medewerkers en kent vier clusters, te weten: Cordys, SFT, WebSphere en Database Management.

Tot de taken behoren activiteiten zoals het nakomen van de overeengekomen service levels ten aanzien van de beschikbaarheid, performance, capaciteit, continuïteit en security. Het voorbereiden van veranderingen en het gecontroleerd uitvoeren van de veranderingen. Het oplossen van incidenten en deelname aan infrastructuur projecten van een team overstijgend karakter.

Voor het beheer van onze WebSphere Middleware zoeken we een externe collega met de onderstaande bagage.

Wat ga je doen?

Technisch beheer WebSphere infrastructuur en oplossingen die hier op draaien; Plannen, uitvoeren en testen van installaties, updates en wijzigingen van de Middleware software inclusief het aanvragen van netwerk, storage en systeem vereisten;

Waarborgen van disaster recovery en Business continuity maatregelen; Waarborgen van compliance maatregelen zoals PCI-DSS; Plannen van benodigde capaciteit en performance op basis van eigen prognoses en commerciële informatie; Opstellen en beheren van documentatie; Bijhouden en toepassen van vakkennis betreffende technologische ontwikkelingen; Signaleren van fouten in de technische infrastructuur en uitvoeren van probleemanalyses; Standby- en kernbezettingsdiensten draaien; Coordineren van changes en planning;

Wat heb je in huis? Algemene vereisten: Afgeronde HBO-opleiding op gebied van IT/Informatica; Tenminste 3 jaar ervaring in een complexe omgeving; ITIL-kennis en certificering; Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal; Goede communicatieve vaardigheden; Grote mate van zelfstandigheid, maar ook bereid en geschikt om in teamverband te opereren; Bereid om deel te nemen aan stand-by diensten en bereid om buiten kantooruren (avond, zaterdag, zondag) acties uit te voeren.

Must haves: In depth knowledge of WebSphere Application Server 7.0 and 8.5 Knowledge of LDAP schemes for larger organizations Microsoft windows knowledge Linux knowledge Nice to haves: In depth knowledge of IBM Tivoli Directory Server 6.3 Knowledge of IBM Business Process Manager 8.5 Knowledge of JBOSS XLDeploy knowledge and knowledge of jython Scripting PCI-DSS and security knowledge F5 loadbalancer knowledge, network knowledge Public Key Infrastructuur Capacity management

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
ASAP
Duration
3 months +
(extension possible)
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
02.10.2014
Project ID:
784042
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register