SAS Support

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

*Functie*
De ideale kandidaat (M/V) zal de ondersteuning verzekeren van alle dagelijkse ontwikkeling en roll-out op de SAS platformen:
1) Een zeer goede kennis van het aansturen en de werking van de SAS producten is noodzakelijk. De kandidaat zal op aangeven van het project management ook het user management beheren, de security monitoren, housekeeping taken op zich nemen, en - indien gevraagd - de nodige logging en auditing gegevens opleveren. De kandidaat zal eveneens ondersteuning moeten geven in het geval van problemen of bij het uitvallen van de SAS applicaties.
2) In staat moeten zijn om een promote uit te voeren van SAS componenten en Perl scripts vanuit lagere (ontwikkelings)omgevingen naar testomgevingen en zo verder naar de productie-omgeving, volgens een op voorhand vastgelegd proces, en met inachtname van security en compliance regels. Dat wordt ter plaatse aangeleerd.
*Profiel*
- Stressbestendig
- Zelfstandig
- Een zeer goede kennis van SAS producten, in het bijzonder SAS e-BI (Enterprise Guide en SAS Web Reports), SAS DI Studio, en SAS Management Console
- Kennis heeft van DB2 op Linux en de housekeeping taken ((logging beheer, user management, tuning en andere optimalisaties), is een pluspunt
- Nice to have: een goede kennis van Red Hat Linux (kunnen navigeren, zaken opzoeken, enz), en in het bijzonder in staat zijn om shell- en Perl-scripts te schrijven voor de aansturing van de batch verwerking. De persoon zal bij voorkeur ook iets kennen van Tivoli en z-centric aansturing van de batches. Enige kennis van Mainframe en JCL is daarom handig meegenomen.
Start date
n.a
From
Elmos
Published at
02.10.2014
Project ID:
784362
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register