Oracle DBA (Dutch!) 11G 12C Dataguard ITIL RAC

Job type:
on-site
Start date:
ASAP
Duration:
6 months+
From:
Scope AT Limited
Location:
Utrecht
Published at:
12/04/2014
Country:
flag_no Netherlands
Project ID:
818200

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Oracle DBA (Dutch!) 11G 12C Dataguard ITIL RAC

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Oracle DBA met goede kennis van Oracle 11g, RAC, Oracle Dataguard en ITIL.

De functie
Als Oracle DBA ben je deel van het DB team binnen IS/Oracle en draag je zorg voor:
Het inrichten van de Oracle database infrastructuur;
opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden m.b.t. Oracle database beheer welke geleverd wordt op EXADATA en het Commodity hardware platform (dit bied je een goede basis om je verder te ontwikkelen tot DBMA).
onderhouden en Life Cycle Management van de Oracle database infrastructuur
schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie.

In deze rol verwachten we van jou dat je een sterk analytisch vermogen hebt en dat je samen met je Oracle collega's werkt aan het continu verbeteren van onze Oracle database infrastructuur. Je bent in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere IS afdelingen zoals oa. hardware, storage en netwerken, essentieel is.

Verder breng je liefde voor het DB vak en ben je een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Oracle database als product en het Oracle team als geheel. Je pakt nieuwe dingen snel op en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen tot DMBA, waarbij de techniek jouw grootste interesse is.

De afdeling
IS Oracle, onderdeel van IT Operations, Infrastructure Services, huisvest databases en Middleware-stacks volgens de klant standaarden in OTAPG omgevingen. Wij bieden een service die 24x7 beschikbaar is en 100% betrouwbaar is. Het team is een zelfstandig professioneel team met 60 Oracle specialisten die dag in dag uit gezamenlijk werken aan de doelen; betrouwbare en veilige dienstverlening. Ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid tonen en actief samenwerken staan bij dit volwassen team hoog in het vaandel. Als jij de regie pakt voor je eigen ontwikkeling, krijg je hier alle kansen geboden om jouw ambities waar te maken.

Functie-eisen

Harde EIS:
- Afgeronde HBO opleiding; of een afgeronde MBO met aantoonbaar HBO denk en werkvermogen en de intentie een HBO opleiding op korte termijn af te ronden;
- Minimaal 3 jaar werkervaring als Oracle DBA in een complexe beheer omgeving;
- Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes, binnen een (interne) klantomgeving;
- Gedegen kennis van Oracle database 11g, RAC, Oracle Dataguard, Backup & recovery en Performance en tuning;
- Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Pré:
- kennis van Enterprise Manager 11g, Enterprise Manager 12c, Linux, Grid Infrastructure, Weblogic, OID, Fusion Middelware concepten, EXADATA, diverse (Scripting) talen: bash, ksh, Perl, Java, en procesgericht werken: Agile, Kanban.