Freelance SQL Database Administrator

Antwerpen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Tijdens dit greenfield project, dit bedrijf zal haar infrastructuuromgeving volledig herschikken. Dat is waarom ze een freelance database administrator zoals jou nodig hebben, om dit project tot een goed einde te brengen

Dit bedrijf is één van de grootste spelers betreffende mobiliteit. Zij hebben meer als 50 kantoren verspreid over België, waarin ze meer als 7000 mensen tewerkstellen.

Ze hebben op dit moment een groot project gepland en daarvoor zoeken ze een freelance SQL databaseadministrator. Dit is voor een uitdagend infrastructuur project. Hierin zul jij verantwoordelijk zijn voor het design en de architectuur van de nieuwe infrastructuur. Tijdens dit project van 12 maanden, maak jij deel uit van een team gemotiveerde en bekwame en architecten.

Als freelance SQL database administrator, zullen jouw MS SQL skills op de proef worden gesteld tijdens dit greenfield project. Jij gaat de nieuwe infrastructuur ontwerpen, omdat de bestaande infrastructuur vervangen zal worden. De focus ligt op MS SQL tijdens het ontwerpen van de nieuwe omgeving.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden als database administrator zullen bestaan uit het ontwerpen en de architectuur. Er wordt ook van jou verwacht dat jij hands-on bijdraagt bij het opzetten van het design. Jij werkt nauw samen met de IT program/project manager en de enterprise architect.

Het profiel
Jij hebt sterke kennis en bewezen ervaring in:
* MS SQL
* Oracle
* Architecture & design
Moedertaal: Nederlands + vlotheid in Engels. Frans is een pluspunt.
Jij woont in België.

Het aanbod

Een uitdagend project van 12 maanden, met mogelijke verlenging.
De opportuniteit om jouw skills te bewijzen tijdens dit project.
De mogelijkheid om in een innovatieve en motiverende omgeving te werken.
Openbaar vervoer is mogelijk, aangezien de klant dichtbij het treinstation zit in Mechelen.
Jouw charge-rate zal tussen € 500 en 550per dag zijn.

Wetende dat deze vacature zal sluiten op , moet je snel reageren. Ben jij de freelance database administrator bent, die wij nodig hebben, contacteer nu Thijs Berkvens op en stuur je cv naar .

Start date
n.a
From
Target Recruitment
Published at
27.01.2015
Project ID:
840782
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register