Senior Adviseur Enterprise Data Management (1184785)

's-Gravenhage  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Senior Adviseur Enterprise Data Management

Opdracht omschrijving

Als senior adviseur Enterprise Data Management draag je zorg voor een optimale inrichting van Enterprise Data Management binnen de politie. Je werkt direct voor de Chief Data Officer. De activiteiten vinden plaats vanuit de stafafdeling Gegevensautoriteit van de politie. De afdeling gegevensautoriteit zorgt voor een stabiele en hoogwaardige gegevenshuishouding die het gehele politieproces ondersteunt, inclusief samenwerking met partners. De Gegevensautoriteit stelt kaders en richtlijnen op die ervoor zorgen  dat de politie (en haar partners) op het juiste moment over de juiste gegevens van voldoende kwaliteit beschikt. Het betreft een afdeling in opbouw.

Doelstelling

Inrichten van enterprise data management. In werking brengen van de afdeling Gegevenautoriteit; nu 4 FTE, moet naar 11 FTE.

Vakmatige taken

Ontwikkelen van visie en  beleid voor de inrichting van enterprise data management voor de Politie. Ontwikkelen en inrichten van data governance voor de Gegevensautoriteit. Het (laten) ontwikkelen van beleid op de onderdelen van data management  (data-architectuur, datakwaliteit, metadatamanagement, masterdatamanagement, documentmanagament, etc.)

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The School Factory
Published at
07.02.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
847497
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register