Werkvoorbereider civiele techniek (34511729)

's-Gravenhage  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Werkvoorbereider civiele techniek

Ingenieursbureau Den Haag is het ontwerp- en ingenieursbureau van de gemeente. De kracht van het ingenieursbureau ligt in de duurzame inrichting van de openbare ruimte, zowel boven- als ondergronds. 
 
De 250 medewerkers van Ingenieursbureau Den Haag (IbDH) hebben kennis van de stad. Hierdoor beschikt het bureau over een meerwaarde voor (bouw)projecten. Daarnaast staan zij opdrachtgevers bij als kenniscentrum van de stad Den Haag. De medewerkers staan voor de kennis en ervaring die een grote gemeente nodig heeft voor bijvoorbeeld straten, pleinen, parken, bruggen en grachten. Dat gaat verder dan techniek alleen.
 
IbDH heeft verschillende vakdisciplines voor de uitvoering van de projecten, van initiatief tot realisatie en beheer. Er zijn vakafdelingen voor ontwerp (Landschapsarchitectuur, Bouw en Architectuur, Verkeer en Milieu), techniek (Cultuurtechniek, Stedelijke Installaties, Civiele Techniek Voorbereiding, Civiele Techniek Uitvoering en Constructies) en projectmanagement. 
 
Uw werk omgeving
Ingenieursbureau Den Haag  kent een afdeling Civiele Techniek Voorbereiding. Deze afdeling omvat 23 formatieplaatsen en is versterkt met ca, 10 inhuur krachten.
De afdeling is grofweg verdeeld in 3 teams te weten; Riolering, Herinrichting en Spoor/Asfalt.
Projecten zijn meestal multidisciplinair en van gevel tot gevel.
 
Voor het team Spoor/Asfalt is versterking nodig i.v.m. een opwaardering van een aantal tramlijnen. Deze tramlijnen dienen gereed gemaakt te worden voor andere voertuigen,  vergelijkbaar met RandstadRail. 
De gevraagde inzet zal o.a. zijn het civieltechnisch voorbereiden van aanpassingen aan het spoor, haltes e.d.
Tevens  zal mogelijk inzet gevraagd worden voor het opstellen van deelopdrachten aan de hand van een raamcontract “Onderhoud Asfalt” en diverse herinrichtingen.
 
Omdat werken altijd multidisciplinair zijn is brede algemene civiele kennis en ervaring vereist.
 
De functie werkvoorbereider is als volgt te omschrijven.  

  • Onder leiding van een projectleider en in samenwerking met collega’s van o.a. ontwerpende afdelingen verzorg je de technische omschrijving en de bijhorende tekeningen teneinde het werk op de markt te kunnen zetten en je maakt de bijhorende besteksbegroting.
  • Tevens verzorg je de vergunningen die nodig zijn en maak je faseringsvoorstellen teneinde het werk buiten uit te kunnen voeren.
  • Je voert overleg met vergunningverleners, beheerders, nutsbedrijven, opdrachtgevers of je ondersteunt de projectleider daarin.
  • Je ondersteunt de projectleiding in de aanbestedingsfase en je bent aanwezig bij de Inlichtingen en je verzorgt de Nota van Inlichtingen.

 
De functie is voor ongeveer 1 jaar. Start
 

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
18.02.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
852720
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register