Storage Specialist - Medior

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor een klant van Computer Futures ben ik per direct op zoek naar een Storage Specialist om de "Change Room" te versterken.

Als Storage Specialist bereid je in projectverband migraties van fysieke en gevirtualiseerde omgevingen voor en voert deze ook zelfstandig en in teamverband uit. Het upgraden van sterk verouderde technische infrastructuurcomponenten (Life Cycle Management LCM) is tijdens de opzet en uitvoering van het migratieprogramma een belangrijk speerpunt, vooral ook vanuit security en compliance eisen binnen de overheid (de BIR). Als migratiespecialist ben je verantwoordelijk voor de deelplanning, inventarisatie, voorbereiding, ontwerp, inrichting en uitvoering van Storage omgevingen, Back-up Recovery en Storage migraties die momenteel binnen het SSC-ICT worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de afgesproken werkpakketten en adviseert hierin zonodig de SSC-ICT of de klant. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling en opstelling van het noodzakelijke uitvoeringsbeleid voor de directie Informatie- en Communicatietechnologie en haar klanten.

Je hebt een HBO niveau en kennis van technische infrastructuur, storage en back-up en datacommunicatie (minimaal 3 jaar relevante ervaring).
Daarnaast heb je ervaring met ICT Projecten bij Ministeries of bij voorkeur de SSC-ICT, alsmede kennis van ITIL.
Je hebt verder kennis van projectmethodieken (Prince2), en ervaring in migratieprojecten of deelprojecten met storage, back-up en datacommunicatie.
Je hebt kennis over en ervaring met datacenter migraties en Life Cycle Management (LCM) projecten binnen de IT infrastructuur.
Je hebt kennis over en brede ervaring met de migratie van storage en back-up in een datacenter.
Ook beschik je over ruime kennis en ervaring met storage architecturen en -netwerken van EMC zoals Vmax en Vplex.
Je beschikt over een 'hands-on' mentaliteit.
Je bent een echte teamspeler en weet je collega's te motiveren en dient als sparringpartner voor de andere medewerkers in het programma.
Je bent toegankelijk, communicatief vaardig, pragmatisch en resultaatgericht.
Kennis van NetApp en 3PAR is een pre
Kennis van Brocade en Commvault is een pre

Startdatum: per direct
Duur: +6 maanden

Heb je interesse, reageer dan direct.

Start date
n.a
From
Computer Futures
Published at
27.03.2015
Project ID:
875431
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register