Service Manager

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Service Manager
Location: Brussel
Jobdescription
De Service Manager is:
-de pleitbezorger van de partners met een proactief inzicht in de huidige en toekomstige behoeften van de partners. De Service Manager mobiliseert de organisatie met als doel de juiste kwaliteit van dienstverlening aan te bieden tegen een correcte prijs om daarmee aan de behoeften van de partner te beantwoorden.
-bouwt aan een voorkeursrelatie met de partners.
-ondersteunt het gebruik van de standaarden, bouwt een vertrouwensrelatie op met de partner en helpt deze om de beste prijs-/kwaliteitsverhouding te bekomen binnen het kader van de dienstverlening.
-stuurt het verwachtingspatroon van de partners op basis de professionele haalbaarheid.
-Bouwt binnen de operationele context een dagdagelijkse operationele relatie met de partners.
-Onderhandelt over "service level agreements" en sluit akkoorden met de partners rond de kwantitatieve en kwalitatieve verwachtingen ten overstaan van de dienstverlening.
-bewaakt de beschikbaarheid van kwantitatieve en kwalitatieve rapporteringen alsmede van "Service Improvement Plans".
-duwt de organisatie in de juiste richting.
Profiel
-Heeft 7 tot 10 jaar bedrijfservaring binnen een grote firma, waarvan minstens 4 tot 5 jaar in IT-dienstverlening of als klant van IT-dienstverlening
-Ervaring met Project Management teneinde actieplannen uit te bouwen en op te volgen in het kader van de sturing van de partner relatie.
-Praktisch, structureel inzicht in de ITIL-dienstverleningsprocessen. Inzicht in de maturiteit van de bestaande processen.
-Inzicht in kwaliteitssystemen (d.w.z. Six Sigma) met als doel de stem van de klant helder over te brengen en hun noden en bezorgdheden om te vormen tot een actielijst.
-Het verband begrijpen tussen business processen, leveren van IT-oplossingen en -diensten.
-Frans- of Nederlandstalig met actieve kennis van de andere taal. Uitstekende kennis van het Engels, aangezien dit de voornaamste taal is.
-Kennis van het bedrijfsmodel en de capaciteit om de belangrijkste (financiële) elementen van dit model transparant over te brengen naar alle lagen binnen het bedrijf.
-Begrijpen van de technologische evoluties en trends (bvb. rationalisatie, strategie, roadmap, en besparingsinitiatieven).
-Begrijpen van de veiligheidskwesties en naleven van SOX-vereisten.
-Leiderschap tonen en een band van vertrouwen kunnen opbouwen met de partners.
-Klantgericht en service minded om zo de stem van de klant echt te begrijpen.
-Creatief, analytisch en probleemoplossend denker die de behoeften van de partner kan vertalen in concrete methodieken en aanpakken.
-Ondernemer die berekende risico's kan nemen, innovatie en verandering proactief stimuleert.
-Uitstekende communicatievaardigheden. In staat om naar diverse managementniveaus toe te communiceren en ondersteuning te bekomen zowel binnen als binnen de partner-organisatie.
-Onderhandelaar die medewerkers en partners kan motiveren en beïnvloeden om het juiste gedrag te vertonen. "Lead by Example".
-Doelgericht, vol energie en met een positieve ingesteldheid sleutelactiviteiten en initiatieven tot een goed einde brengen en zo de gemeenschappelijke doelstellingen realiseren.
-Een team kunnen mobiliseren door te luisteren, relevante informatie te delen, mensen te overtuigen en team spirit aan te wakkeren,
-Passie voor kwaliteit en een neus voor de operationele behoeften van de partner Motiveert de interne teams en verspreid zijn passie voor kwaliteit.
-Ideeën en informatie op een logische en begrijpbare wijze kunnen overbrengen (zowel mondeling en geschreven)
-Flexibiliteit wat betreft werkuren.
Start date
n.a
From
Elmos
Published at
27.03.2015
Project ID:
875536
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register