Azure Cloud Architect

Arnhem  ‐ Onsite

Keywords

Microsoft Azure Software as a Service Recruitment Infrastructure As A Service (IaaS) Infrastructure Management Platform As A Service (PAAS) Windows PowerShell

Description

Voor een netbeheerder zoek ik een Azure Cloud Architect. Als Azure Cloud Architect ben je voornamelijk bezig met het doorontwikkelen, uitdragen, professionaliseren en bewaken van de doelstellingen ten behoeve van de cloudinfrastructuur waarbij je continu op de hoogte blijft van de Azure roadmap bij Microsoft. Je werkzaamheden gaan verder dan techniek, ook op gebied van procesoptimalisatie en automatisering heb je suggesties en argumenten waarom en hoe verder kan worden geprofessionaliseerd. Spreekt dit project je aan? Lees dan snel verder en solliciteer!

Jouw rol

Als Azure Cloud Architect vind je het leuk om kennis over te dragen en daag je jouw collega's continue uit. Naar jou wordt gekeken om te bepalen of de juiste oplossingen worden gekozen als het gaat om de keuze in de Azure Cloud.

· Je geniet ervan de horizon van collega's te verbreden zodat zij in de toekomst verder doorprofessionaliseren en weten waarom een bepaalde keuze de beste is.

· Je vind het een uitdaging nieuwe mogelijkheden welke in Azure beschikbaar komen te beoordelen en te implementeren op de Azure omgeving om zo de omgeving door te professionaliseren en hebt hier ook een strategische kijk op.

Gevraagd

· Minimaal 5 jaar werkervaring met het maken van Azure solution designs en reviewen ervan;

· Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Azure;

· Saas before Paas before IAAS is gesneden koek voor je;

· Ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van juniors;

· Aantoonbare kennis van Powershell en Infrastructure as Code;

· Goede kennis van de Nederlandse taal.

Geboden

· Project voor 12 maanden met mogelijk verlenging

Solliciteer nu!

Mocht je interesse hebben in de functie van Azure Cloud Architect druk dan op solliciteren en neem contact op via of via .

Darwin Recruitment is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Start date
03/2024
From
Darwin Recruitment
Published at
28.02.2024
Project ID:
2721997
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register