Python DevOps Engineer (senior)

Noord-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

DevOps Python (Programming Language) Continuous Integration Java (Programming Language) Application Programming Interfaces (APIs) Microsoft Azure Software Quality Development Support Recruitment Product Lifecycle Scrum Methodology Risk Analysis Software Engineering TypeScript Vulnerability Management YAML ReactJS AngularJS Safety Principles

Description

Python DevOps-engineer (senior)

12 maanden met mogelijkheid tot verlenging

Ontwikkel- en beheertools beschikbaar maken en houden voor ruim 350 IT-collega's in de DevOps-teams en hen ondersteunen bij het gebruik van die tools. Dat is kortgezegd jouw uitdaging als junior DevOps-engineer. Vanaf dag één helpen je teamgenoten je om je over de volle breedte van het development support te ontwikkelen. En om uit te groeien tot specialist in een IT-gebied dat je aanspreekt. Daarbij werk je met moderne technieken en krijg je veel ruimte om je werkdag zelf in te delen.

Dit is je Functie

Jij werkt in het scrumteam dat de DevOps engineers voorziet van de juiste ontwikkel- en beheertools. Tools voor onder andere CI/CD, software- en codekwaliteit, software design, en package- en vulnerability management. Zowel on-premise als in de cloud. Opdrachten pak je samen op met een collega uit je team dat bestaat uit een mooie mix van frisse blikken en ervaren professionals.

Ook de People manager ondersteunt je bij jouw groei en ontwikkeling en hiervoor geven we je alle middelen - onder meer een jaarlijks opleidingsbudget.

En werk je graag thuis? Ook dan zijn je collega's slechts één telefoontje of chatbericht van je verwijderd. Al zie je je teamgenoten zeker eens in de week op kantoor. En natuurlijk bij de diverse teamuitjes en inspirerende kennissessies. Je werkt met toppers in het vak van wie je van alles kunt leren. Op dit moment is de voertaal Nederlands, maar Engels is zeker een bonus.

Dit ga je doen

 • Onze ontwikkelomgevingen actueel en continu in de lucht houden, inclusief het uitvoeren van life cycle Management.
 • Agile werken met je teamgenoten en daarnaast heb je contact met veel collega's, bijvoorbeeld specialisten in risk, control, security, networks en storage.
 • Kansen zien om repeterende werkzaamheden te automatiseren.
 • IT-collega's ondersteunen met onder meer best practices en advies, zodat ze de tools op de juiste manier en volgens de juiste processen gebruiken.
 • Ondersteunen van ontwikkelaars (Python)
 • Ondersteunen van teams bij het gebruik van development pipelines, code quality en deployments.
 • Meewerken in & voorzitten van Community's of Practices (COP) waarin ontwikkelaars voor een bepaald vakgebied de richtlijnen en standaarden opstellen.

Hier ga je aan de slag

Je komt te werken voor een Financiele dienstverlener, met zorgvuldig vermogensbeheer, pensioenadministratie, communicatie en advies werken ze aan een leefbare toekomst voor huidige en toekomstige generaties. Waarin ze welvaart en welzijn eerlijk en duurzaam samen delen. Nu, straks, en later.

Het bedrijf zet zich in voor 4,7 miljoen mensen in Nederland. Daarom vinden wij het belangrijk om ook een afspiegeling te zijn van de Nederlandse maatschappij. Dat betekent dat ze streven naar een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn én waarin jouw unieke kwaliteiten omarmd worden.

Jouw profiel?
Wij zijn op zoek naar een senior Python DevOps engineer, sociaal, niet bang om op de voorgrond te komen, bereid is nieuwe kennis op te doen waar nodig en graag in een Scrum team will werken. Kennis/interesse in onderstaande gebieden is een must have:

 • Python
 • Nederlands

Kennis/interesse in een of meer van onderstaande gebieden is een nice to have:

 • Java
 • Front End development zoals Angular en/of React.
 • Azure DevOps.
 • CI/CD pipelines.
 • Containers.
 • Yaml/Typescript.
 • Aanroepen en ontwikkeling van (Mule) API's.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
12
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
28.03.2024
Project ID:
2734245
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register