Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)

Friesland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functie : Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
Start : , 36 uur per week
Periode : 9 mnd+
Omgeving : Leeuwarden
Omschrijving Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653) :
Voor onze eindklant in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Senior Java Developer (Angular/Javascript).
Een enthousiaste en betrokken DevOps Engineer die energie krijgt van het werken in een nieuw DevOps team! Dit team gaat front applicaties bouwen om alle achterliggende applicaties die het domein Document Management biedt te ontsluiten. Denk aan opslag van diverse media (video, afschriften, chat, documenten etc..), opmaak van communicatie naar onze klanten, scan functionaliteit en andere toepassingen.
Dit ga je doen Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
Op een Agile werkwijze ben je met je team verantwoordelijk voor het bouwen van API's en webapplicaties waarmee we onze oplossingen ontsluiten naar de kanalen en klanten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor alle aspecten die komen kijken bij het bouwen van software (standaarden, security aspecten, non-functionals). Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de continuïteit van deze software (beschikbaarheid voor onze klanten, Life Cycle Management etc.). Jij hebt in je functie dan ook directe invloed op de tevredenheid onder klanten en vanzelfsprekend wordt er van jou verwacht dat je in al je werkzaamheden het klantbelang voorop stelt.
Skills Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
Must haves (duidelijk zichtbaar op CV)
- Java en/of Angular JS / Javascript
- Spring
- REST API
- Ervaring met geautomatiseerd testen
- Linux
Should haves Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
- CD tooling zoals: Nolio, Docker, Jenkins etc.
- Test tooling like: Karma, Protractor, Fitnesse, Selenium
- CSS
- WSDL
- JAXB
- WAS/Tomcat,
- XHTML/HTML 5.0
- GIT
Je werkomgeving Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
Onze klant heeft een professionele engineeringcultuur waarbij communities en guilds belangrijk zijn en met chapter leads wordt gewerkt die als doel hebben om samen met je chapterleden volwassener te worden in je werk. Dit gaat niet alleen over slim programmeren, maar ook over continuous integration and delivery. Bij ons wordt met buildservers, deployservers, geautomatiseerde testsets, open source programmatuur en hulpmiddelen en professionele middelen gewerkt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt de mogelijkheid om innovatief te zijn door b.v. hackathons te organiseren. Je standplaats wordt Leeuwarden, maar er wordt ook verwacht dat je geregeld (in het begin) in Arnhem bent om kennis op te doen van de applicaties van DM.
Wie ben jij? Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
Jij bent een betrokken engineer die innovatief is en weet wat er in de IT-wereld te koop is. Je bent in staat om ons te adviseren of te laten zien welke verbeteringen je ziet en zorgt voor voorbeeld implementaties die tot de verbeelding spreken om onze standaarden te verbeteren. Dit alles in het kader van het beter maken van je team en het bedrijf. Je bent naast innovatief ook vooral betrokken bij hetgeen het team aan functionaliteit levert voor onze klanten en streeft ernaar dat jouw software slim in elkaar zit (herbruikbaar, generiek, effectief), onderhoudbaar en robuust is. Je houdt van Agile zijn en van een situatie waarbij je b.v. Scrum of Kanban omarmt en je collega's durft aan te spreken op de nodige verbeteringen.
Competenties Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
- Sterke analytische skills
- Stressbestendig
- Hoge prestatie motivatie. Commitments worden gehaald wat er ook gebeurt (b.v. even extra doorwerken om het af te krijgen).
- Snelle leercurve in nieuwe tools of werkwijzen
- Nieuwsgierig en gretig van nature om te leren
- Charme en tact om informatie van senior engineers te verzamelen die gelimiteerde tijd hebben om te helpen (de juiste vragen stellen en snel leren)
- Jaren ervaring in het werken met scrum teams. Voelt zich comfortabel bij het werken in een heterogeen team qua cultuur en niveau geeft directe feedback op de performance van teamleden
- Sterk gevoel voor commitment om de afgesproken doelen te halen zelfs wanneer het niet altijd in je eigen (team)belang is.
- Gedisciplineerd en nauwkeurig. Je zet een hoge kwaliteit in de standaarden van je eigen werk en dat van anderen
- Je bent continu op zoek naar verbeteringen en innovaties om de kwaliteit te verbeteren
- Je geeft niet toe op kwaliteitsstandaarden en betrouwbaarheid van je software (performance, beschikbaarheid en veiligheid)
- Je bent je altijd bewust van het feit dat je team een onderdeel van een keten van teams kunnen zijn die als een geheel waarde leveren aan onze klanten
- Je bent een teamspeler
Senior Java Developer (Angular/Javascript) (QR3653)
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
19.01.2016
Project ID:
1053974
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register