Systeemontwikkelaar - Assen

Drenthe  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Oplossing
Consultancy De wensen van de klant staan voorop, geboden oplossingen zijn transparant, bedrijfsdoelstellingen worden gehaald: return on InvestmenT. Zie hier de visie van onze consultants.
Managed Services / CLOUD Schaalbaarheid, flexibiliteit, continuiteit: de eisen aan uw ICT-omgeving zijn divers en veelomvattend. En het moet beheerbaar zijn.
Development Het ontwikkelen van complexe applicaties, zowel online als offline, is een belangrijke pijler van de CC Group. Hiervoor zijn wij geëquipeerd met een .NET en een JAVA ontwikkelstraat.
Projectmanagement Projectmanagement draait om het managen van verwachtingen. Want een project heeft veranderingen in de organisatie tot gevolg. Omgaan met weerstanden doen wij daarom met respect.
Successen
Reiswereld Continu in beweging zijn, dat is wat reizen kenmerkt. Reizen vergt steeds weer aanpassing en verandering en tegelijkertijd stabiliteit en zekerheid. Kan dit samengaan?
Zorg Klinische zorgprocessen al op orde? En hoe kan zulke privacygevoelige informatie veilig beheerd worden? Via PASS Software.
Media Websites van kranten moeten het hebben van snelle plaatsing van nieuwsberichten, die ook snel door veel bezoekers tegelijk kunnen worden gelezen. Daar hebben wij een CMS voor ingericht.
Overheden Nederland heeft ruim 17 miljoen inwoners. Onze overheid moet daarom een enorm archiefsysteem hebben om al die gegevens paraat te hebben wanneer nodig. Zo ook het UWV.
Home » Home > Systeemontwikkelaar
Nieuw
Functieomschrijving
Betreft de inzet op een project waarbinnen tooling en register worden ontwikkeld ten behoeve van geo-informatie. Ontwikkeling vindt plaats op basis van ESRI ArcGis Server, GeoCortex, javascript, java, oracle. Projectteam bestaat uit ontwikkelaars en testers. We werken volgens scrum framework. De gevraagde ontwikkelaar moet gaan bijdragen aan het ontwikkelen van deze functionaliteit en daarnaast een bijdrage leveren aan het opstellen van specifieke richtlijnen voor de ontwikkeling van GIS functies.
In samenwerking met de rest van het team ontwikkelen van benodigde functionaliteit. We werken met Java, Oracle, Javascript, GeoCortex Essentials, WMX, ArcGis Server
Werkzaamhden:
• Technisch ontwerp en programmaspecificaties voor systeemprogrammatuur van
mainframe computers, servers en operatingsystemen.
• Realisatie systeemprogrammatuur en technische systeemtest.
Functie-eisen
Eisen:
Kennis en ervaring met GIS en GeoCortex is vereist. Bij voorkeur kennis van recente Esri software, ArcGis Server hoger dan 10.1 en workflow Manager. Javascript, Oracle. Goed bekend met scrum.
Competenties:
Samenwerken, communicatie, leren, analytisch en logisch denken.
Arbeidsvoorwaarden
Startdatum: Zsm
Verwachte einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Inzet: 36 uur per week
Standplaats: Assen
Aantal posities: 1
Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot donderdag om 12:00 uur.
Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
•CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
•Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
•Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
•Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
N.B.
•Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
•Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
•U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.
LocatieAssen
ContactpersoonAfdeling Resource Management
T:
E:
Start date
n.a
From
CC Group
Published at
05.02.2016
Project ID:
1064535
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register