Applicatie Ontwikkelaar (238581571)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Je bent een zelfstandig werkende en ondernemende applicatieontwikkelaar opgeleid in het ontwikkelen van front- èn back-end applicaties. Je hebt ervaring in het werken in een agile omgeving. Intensief samenwerken met je collega’s in en buiten het team is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Performance en security zijn uitermate belangrijke aspecten. In het project wordt bovendien veel aandacht besteed aan kwaliteit, onder andere door middel van collegiale toetsing en unit testen. Je werkt samen met vakgroepen Javascript Competence Center(JSCC) en Java OntwikkelStraat (JOS).

Werkzaamheden: Technisch Ontwerp, bouwen functionaliteit (schermen) in de ICT-services COA en BHD en het mede ontwerpen van en ondersteuning leveren bij het inrichten van een Java ontwikkelomgeving tbv COA

Het ontwikkelteam van COA is op zoek naar een Angular 2+/TypeScript ontwikkelaar met JAVA-affiniteit. Het Centrale Ontvangers Administratie(COA) heeft de wens om een aantal COBOL applicaties te vervangen door webapplicaties. Als ontwikkelaar ben je in eerste instantie bezig met het maken van een Angular 2+ front-end met Java back-end die communiceert via SOAP webservices naar IBM mainframes. Communicatie tussen front- en back-end gaat via RESTful services.

Gebruikers zijn divers en de applicaties worden (in de toekomst) gebruikt o.a. door Belastingtelefoon en Toeslagen.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Transparant Recruitment
Published at
29.11.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1676806
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register